So You Think You Can Groom in Oss

Op Zondag 22 mei organiseert SYTYCG  een Trimmers Vakbeurs, met als thema 'ALL TOGETHER' voor (aspirant) honden-, katten- en konijnentrimmers nieuwe stijl en zonder toeters en bellen. Deze keer niet in Wijchen maar in Oss. 

Lees meer »

Nieuwe WEB-site

Bijzondere-Dierenkaarten heeft een nieuwe website. Het is misschien even wennen, maar we zijn nu een echte webshop met direct afrekenen. Een nieuwe website dat is feest!

Lees meer »

Leuke reactie van Het Kluifje

Leuke reactie van tekstbureau het Kluifje en natuurlijk hondenliefhebster.Kluifje is dé originele hondensite met kunst, cultuur & vermaak.Zie voor meer info  www.kluifje.com

Lees meer »

Symposium Als een huisdier doodgaat

Op zaterdag 30 november 2019 organiseert het Platform als een huisdier doodgaat een symposium over het onderwerp ‘afscheid van een huisdier’. Op de prachtige locatie Het Groene Paviljoen, bij Bomencentrum Nederland in Baarn, zal door middel van lezingen en stands informatie worden gegeven over alle aspecten die te maken hebben met het afscheid van een huisdier.Bijzondere-Dierenkaarten is aanwezig bij deze bijzondere dieren aangelegenheid.

Lees meer »

BZDK in Kattenmanieren

In het tijdschrift Kattenmanieren wordt in de maand september aandacht besteed aan bijzondere dierenkaarten. een prachtige reportage over de achtergrond en ontstaan van onsze activiteiten.

Lees meer »