Bijzonder duurzaam Dierencrematorium Novio

Gepubliceerd op 1 september 2021 om 15:23

Bijzonder Dierencrematorium Novio 

 

Dierencrematorium Novio kiest voor een waardig en milieuvriendelijk afscheid van uw geliefde huisdier. Dierencrematorium NOVIO is gespecialiseerd in watercrematie/ resomeren.
 

Dierencrematorium NOVIO 
Middelweg 25
5253CE Nieuwkuijk

 

<Bron: website: https://www.dierencrematoriumnovio.nl/wat-is-watercrematie-resomeren>
Je vraagt je misschien af "wat is Resomeren?" Resomeren is een natuurlijk proces dat als vakterm bekend staat als alkalische hydrolyse. Door waterstroom, temperatuur en alkali te gebruiken, lijkt het meer op natuurlijke ontbinding in vergelijking met elke andere methode. Bij zowel het resomeren als het vlamcrematieproces blijven de beenderen over. In tegenstelling tot vlamcrematie lijken de overblijfselen van beenderen na verwerking op fijn poeder en bevatten ze geen zwart, verkoold as of grote botfragmenten. Uit onderzoek is gebleken dat het zien van het schone, zuivere poeder het gemakkelijker maakt om de dierbare herinneringen van uw huisdier vast te houden.

Maar waarom zou u kiezen voor resomeren? Het antwoord is eenvoudig. Het is een volledig groene, milieuvriendelijke technologie. Er worden geen broeikasgassen uitgestoten en het is niet giftig.

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.