Even voorstellen

Bijzondere-Dierenkaarten houdt van dieren en de natuur met alles wat daarin groeit en bloeit en wil dit graag op papier zetten met penseel en waterverf. Zo ontstaan de aquarellen. Het is altijd weer een verrassing hoe het water met de verf vermengt en hoe het op het schilderij uitkomt. Het ene mooie, bijzondere momentje van buiten, binnen 'vereeuwigd' op papier.

Bijzondere-Dierenkaarten

Bijzondere-Dierenkaarten is een klein bedrijfje. Nog niet zo lang geleden zijn de dierenkaarten voor speciale gelegenheden tot stand gekomen. Zo zijn er condoleance kaarten gemaakt die naar het betrokken gezin, waarvan het huisdier is overleden, kan worden gestuurd als betoon van troost en medeleven. Nieuw zijn de beterschapskaarten voor hond en kat. Voor de feestelijkheden rondom het huisdier is er een feestkaart!

Doel van Bijzondere-Dierenkaarten

Bijzondere-Dierenkaarten, die met veel plezier aquarellen maakt en in eigen beheer de kaarten uitgeeft, is blij als andere mensen ontroering, steun, troost en blijdschap ervaren uit de kaarten die Bijzondere-Dierenkaarten te bieden heeft. Het moeten ook bijzondere kaarten zijn, de ontvanger  moet zich geliefd voelen, en daarom is de kwaliteit van zowel de aquarel als het papier van belang.

Bijzondere-Dierenkaarten hoopt u dan ook graag als klant te ontvangen!